Retourneren

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop bij ons. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht om deze binnen 14 dagen na aanschaf te retourneren. Houd er wel rekening mee dat het product in originele staat dient te zijn en dat u nog niet begonnen bent met schilderen. Zo kunnen wij het product weer verkopen aan andere klanten.

Hoe werkt het retourneren?

Indien u een product wilt retourneren, kunt u een mail sturen naar sxklantenservice@gmail.com met daarin uw ordernummer, het bedrag en de naam van het product, het rekeningnummer waarop het retourgeld moet worden gestort en de tenaamstelling van dit rekeningnummer. Vervolgens zullen wij u een bevestigingsmail sturen met verdere instructies.

Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor uw eigen rekening zijn.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft over het retourneren van uw aankoop, neem dan gerust contact met ons op via sxklantenservice@gmail.com. Wij helpen u graag verder en streven ernaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. Wij hopen dat u geniet van uw aankoop bij ons!