schilderen op nummer logo
[wcas-search-form]
My Bag
0

Over Schilderenopnummer

Wie zijn wij en waar staan wij voor bij schilderenopnummer.nl?
Hallo ik ben henk en ik ben 32 jaar oud, ik heb altijd een passie voor hobbies gehad maar hier naast mijn eigen hobbies nooit iets mee gedaan. Toen mijn vrouw een hobby kreeg, die normaal zo iets heeft hobby? daar verdien je toch niks mee? vond ik dat er intressant. Ze was aan het schilderen op nummer een erg nieuwe hobby en ik besloot mee te doen. Samen hebben we weten gepaint echter vonden we de kwaliteit van de schilderen op nummer maar laag, we hebben op ali en andere nederlandse websites besteld maar niks voldeet aan de verwachting. Te weinig verf, niet snel drogend  of zelfs helemaal niet de juiste kleuren krijgen. 
Mijn vrouw zei is er dan niemand die iets fatsoenlijks kan leveren.? En daar kwam mijn ondernemers hart naar boven. Tuurlijk kan dat wel dacht ik. Ik kan dat doen ik maak gewoon een speciaalzaak op het gebied van schilderen op nummer en ik ga uitzoeken waar ik de beste nummer paintings in kan kopen! Zo gezegd zo gedaan toen kwam onze online webshop, klik op de knop om een kijkje te nemen op onze schilderen op nummer speciaalzaak.
Schilderen Op Nummer
Schilderen op nummer Specialist

Waar staan wij voor?

Onze missie is om een webshop te maken voor mensen die op zoek zijn naar schilderen op nummer sets van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Wij leveren alleen schilderen op nummer sets van erg hoge kwaliteit.

Vriendelijk hulp

Wij staan tijdens werkuren voor alle vragen klaar via: whatsapp, telefoon, email en livechat.

Snel drogend verf

Met onze schilderen op nummer pakketten krijg je altijd snel drogend verf zodat jij niet hoeft te wachten tot het droog is om verder te kunnen!

30 dagen retour

Wij denken dat u het niet terug stuurt daarom geven wij 30 dagen retour i.p.v. 14 dagen.
Samen begonnen!

De eigenaren

Ria Reppet

Hallo ik ben Ria, de man van henk en samen runnen wij deze schilderen op nummer website. Ik ben 32 jaar oud en heb bedrijfskunde gestudeerd, op die opleiding heb ik ook Henk ontmoet. Wij wonen in Finsterwolde
henk

Henk Reppet

Hallo ik ben Henk. Ik heb de website schilderen op nr bedacht en met passie gemaakt voor jullie. Ik en mijn vrouw Ria doen alles samen en hopen dat jullie een fijne tijd hebben op onze website. Ook ik heb bedrijfskunde gestudeerd en woon in Finterwolde.
pencildicerocketbriefcase linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram