Over ons

Schilderen Op nr is voor iedereen!

Welkom bij onze schilderen op nummer webshop! Wij zijn een jong en dynamisch team van gepassioneerde kunstliefhebbers en ondernemers, die het plezier van het creëren van kunstwerken toegankelijk wil maken voor iedereen. Ons bedrijf is opgericht met als doel om hoogwaardige schilderen op nummer kits op de Nederlandse markt te brengen, en om onze klanten te voorzien van de beste producten en service.

Bij ons staat de klant altijd centraal. We zijn er trots op dat we een persoonlijke en betrokken service bieden aan onze klanten, waarbij we altijd klaar staan om vragen te beantwoorden, advies te geven en te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. We begrijpen dat onze klanten waarde hechten aan kwaliteit, en daarom werken we nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we alleen de beste materialen en producten aanbieden.

We zijn ervan overtuigd dat schilderen op nummer niet alleen een leuke en ontspannende hobby is, maar ook een geweldige manier om je creativiteit te ontwikkelen en je artistieke vaardigheden te verbeteren. We willen graag onze passie voor kunst met jullie delen en jullie inspireren om mooie, unieke kunstwerken te maken.

We hopen dat je geniet van het doorbladeren van onze webshop en het ontdekken van onze producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als we je op een andere manier van dienst kunnen zijn. Bedankt voor je bezoek en we kijken ernaar uit om samen met jou te schilderen!

Etiam ac laoreet ipsum. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Ons Team

 • Henk Reppet

  CEO
  Eigenaar
 • Femke van der Meer

  Product Specialist
  Zoekt de producten uit en management dit
 • Jasper van den Berg

  ICT
  Onze hoofd ICTer
 • Lotte de Vries

  Marketing
  Marketing en Klantenservice